Versetul zilei

miercuri, 18 ianuarie 2012

Iertarea lui Dumnezeu


Pentru că am observat că unii credincioși sunt foarte nesiguri pe iertarea lor, am vrut să evidențiez un lucru astăzi și foarte pe scurt, pentru că la Dumnezeu totul este clar, scurt și concis. Oricine spune ca este complicata treaba cu mântuirea sau răscumpararea și iertarea noastră vorbește direct de la Dracu'!

În ochii lui Dumnezeu, acest lucru a fost planificat înainte de întemeierea lumii și este un lucru perfect, complet! Tot ceea ce Dumnezeu rânduiește este perfect și fără cusur.

Iertarea lui Dumnezeu se bazează pe sange. Ștampila sau sigiliul pus de Dumnezeu pe această iertare este ÎNVIEREA!

Siguranța iertării este invierea! Cum Hristos a înviat, înseamna că iertarea a fost asigurată, realizată, terminată o dată pentru totdeauna. Cine crede că omul plătește pentru păcatele lui atunci când este pedepsit [de Dumnezeu !?] Îl nesocotește pe Dumnezeu și Îi știrbește dreptatea Lui. El iartă încontinuu pe păcătoși pentru că El este drept.

Datoria noastră era moartea din cauza păcatului, păcat care a fost plătit de Hristos pentru toți oamenii. El nu vine să moară de mai multe ori așa cum în Vechiul Testament trebuia să se aducă jertfe de fiecare dată, ci El este eficient, permanent.

Moartea Lui a fost una, o singură data și pentru totdeauna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu